Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Karmod, MÜSİAD EXPO’da 123 Ülkeden Misafirlerini Ağırladı

Karmod 21.07.2022
Karmod, MÜSİAD EXPO’da 123 Ülkeden Misafirlerini Ağırladı

Prefabrik yapı sektörünün Dünya lideri markalarından Karmod, MÜSİAD EXPO2016'da 123 ülkeden misafirlerini ağırladı.

Karmod üst yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, 4 gün süren fuar boyunca Afrika’dan Avrupa’ya, Asya’dan Amerika’ya farklı ülkelerden ziyaretçi ağırladıklarına vurgu yaparak çok sayıda ikili iş görüşmesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karmod En Çok Ürün Alternatifine Sahip Marka

Ürün çeşitliliği olarak  en çok alternatife sahip yapı markası olduklarını özellikle belirten Çankaya, bu nedenle farklı ülkelerden farklı yapı çözümlerine ilgi yaşandığını vurgulayarak şunları söyledi: “Tanzanya, Cibuti gibi Orta doğu Afrika ülkelerinde lüks ofis yapılarımıza, Nijerya, Gana, Kongo gibi batı Afrika ülkelerinde konteyner yapılarımıza, Cezayir ve Libya gibi ülkelerde prefabrik şantiye yapılarımıza, İngiltere’de kabin yapılarımıza, Panama, Peru gibi Güney Amerika ülkelerinde kabin ve prefabrik konutlarımıza özellikle talep almaktayız. Bu fuar vesilesiyle 123 farklı ülkeden misafirlerimize ürün çeşitliliğimizi tanıtma imkanı bulduk.”

Karmod, 30. Yılında  90’ı Aşkın Ülkeye İhracat Gerçekleştirdi

Karmod olarak 30. Yılını kutladıkları bu dönemde 90’ı aşkın Dünya ülkesine ihracat gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Mehmet Çankaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Karmod olarak bu yıl 30. Kuruluş yılımız. Bugüne kadar 90’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştirdik. İlk hedefimiz ülke sayısında 100 ülkeyi yakalamak. Sürdürülebilir bir ihracak hedefimiz var. 2016’nın ilk altı aylık döneminde 30 farklı ülkede 60’ın üzerinde proje gerçekleştirdik. Bu da Karmod’un ihracat yaptığı ülkelerde sürekli proje gerçekleştirdiğinin en önemli kanıtı.”

123 Ülkeden 7 bin 250 Ziyaretçi

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen MÜSİAD EXPO fuarına 123 ülkeden 7 bin 250 işadamı ve sanayici ziyaret etti. 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın katılımcı ve ziyaretçileri arasında MÜSİAD üyesi firmalar, MÜSİAD yurtdışı irtibat noktası kuruluşlar, İslam İşbirliği Teşkilatı üye ülkelerinden firmalar, yerli ve yabancı sivil toplum kuruluşları yer aldı.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz