Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Hazır Evlere Talep Baharla Arttı

Karmod 22.07.2022
Hazır Evlere Talep Baharla Arttı

Kısa sürede teslimatı ve usta gerektirmeyen ev özelliğiyle ön plana çıkan prefabrik hazır evlere olan talepte baharın gelmesiyle beraber artış yaşanıyor. Prefabrik ev üretiminin lider markalarından Karmod Prefabrik Pazarlama Müdürlüğü’nden aldığımız bilgiye göre evlerin kısa sürede üretim ve montaj özelliğine sahip olması nedeniyle havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında ürünlerine olan talebin arttığı belirtildi.

Tek katlı veya iki katlı olarak ev uzmanlarınca hazırlanmış bir çok planda modern teknoloji ile üretilen hazır ev modelleri uzun ömürlü özelliğe sahip. Bant sisteminde üretilirken israfsız tam malzeme kullanımı, demonte özelliği, duvardan çatıya, elektirikten su tesisatına, pencereden kapıya başka ustalara gereksinim duymaması gibi avantajlarıyla prefabrik ev fiyatları ile çok cazip. Demonte özelliğiyle Türkiye’nin neresinde olursanız olun hazır ev oraya sevk edilerek fabrika montaj ekiplerince kurulum yapılarak teslim ediliyor. Üretim yoğunluğuna göre maksimum 1 hafta gibi kısa sürede ön üretim yapılan evler, kurulum yerine sevk sonrası yapı büyüklüğüne göre 3 gün ile 10 gün arasında montajlanarak kullanıma hazır hale geliyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz