Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

İstanbul Yapi Fuarı ( Yem ) Fuarında Karmod'a Büyük İlgi

Karmod 21.07.2022
İstanbul Yapi Fuarı ( Yem ) Fuarında Karmod'a Büyük İlgi

Karmod Prefabrike Yapı Teknolojileri olarak bu yılda; 5-9 Mayıs 2010 tarihlerinde İstanbul TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilen Yapı Fuarına katildik. 24. yılımızda Karmod markamıza olan güven Bizi oldukça mutlu etti. Prefabrik evler, kabin ve konteynerde Karmod'un marka tanınırlığını özellikle müşteri değerlendirmeleriyle müsaade etmiş olduk. Prefabrik yapılarda prefabrik evler ve prefabrik şantiyelere, konteynerde demonte konteyner ve yasam konteynerlerine, kabin ‘de ise güvenlik kabinleriyle beraber Karmod'un özel üretimi olan taşonit metropol kabinlere büyük ilgi vardı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri olarak YEM 2010 fuarında prefabrik, kabin ve konteyner ürünlerimize büyük ilgi gösteren müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz