Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Usta Sorunu Prefabrik Eve Talebi Coşturdu

Karmod 22.07.2022
Usta Sorunu Prefabrik Eve Talebi Coşturdu

Özellikle kırsal kesimde yaşanan ev ustası açığı prefabrik hazır eve olan talebi artırdı. Usta sorunuyla beraber son yıllarda ev yaptıranların karşı karşıya kaldığı ehil olmayan ustalarca aldatılmaları da talebin prefabrik hazır ev üreten kurumsal firmalara yönelmesinin önünü açmış oldu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karmod Prefabrik Genel Müdürü Hakan Durmaz şunları belirtti: “Anadolu’da özellikle kırsalda klasik betonarma yöntemiyle ev yapmak oldukça zorlaştı. Normalde 4 ila 6 ay gibi kısa bir sürede oturulacak hale gelmesi beklenen bir ev usta ve yardımcı eleman bulunamaması nedeniyle yıllarca sürebiliyor. Bir ev yapımında yakından bakıldığında bir çok ustaya ihtiyaç duyuluyor. Duvarcı, betoncu, demirci, çatıcı, pencereci, kapıcı, elektirikçi, tesisatçı, boyacı vs. Tabi ki bir de ustayım diyenlerce mağdur edilmeler son yıllarda oldukça artmış durumda. Biz prefabrik hazır ev üreticileri olarak bu problemlerden insanımızı kurtaracak önemli bir hizmet sunduğumuzdan şu an sektöre olan ilgi oldukça yüksek. Karmod’un üretimi olan prefabrik hazır evleri ister tek katlı ister iki katlı Türkiye’nin hangi ilinde, hangi bölgesinde olursa olsun bir kaç gün içerisinde tüm üniteleriyle kurarak müşterilerimize teslim ediyoruz. Duvardan çatıya, pencereden kapıya, elektrikten su tesisatına, boyaya kadar hazır ev kuruyoruz.”

Sektördeki teknolojik yeniliklerle prefabrik ev üretiminde uzun ömürlü olmasının yanı sıra son derece modern tarzda evler müşterilerin beğenisine sunuluyor. Süreç o kadar hızlı işliyor ki; karar verdiğiniz modelde evin maksimum 1 hafta gibi bir sürede fabrika ön üretimi tamamlanıyor. Fabrika ön üretimi tamanlanan ev Türkiye’nin neresinde olursa olsun kurulum yerine sevk ediliyor. Ev kurulum uzmanlarınca yapı büyüklüğüne göre ortalama 2 gün ila 1 hafta içerisinde montajı tamamlanan hazır ev kullanımınız için teslim ediliyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz