Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

TRT El Arabia'da Ekonomik Hazır Evler Konuşuldu

Karmod 21.07.2022
TRT El Arabia'da Ekonomik Hazır Evler Konuşuldu

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz TRT El Arabia'da

Ekonomik fiyatlarıyla konut sektörünün gündemine giren Prefabrik Hazır Evler, Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz'ın konuk olarak katıldığı TRT El Arabia'da yayınlanan Aynun A'la İktissaad programında konuşuldu.

Programda hazır konutların yüksek teknoloji kullanılarak uzun ömürlü kullanım kalitesinde çok kısa sürede ön üretimli hazırlandığı vurgulandı. Demonte paket sistemle kolayca sevk edilebilen evler yerinde çok kısa sürede kullanıma hazır yerinde kurulum yapılabiliyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz