Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Reklam Görselleri

Karmod 21.07.2022
Reklam Görselleri

Karmod Haber Reklam

Gelişen hayat şartları dikkate alındığında insanların genel olarak farklı yapılardan ne kadar etkilendiğini görebilmek oldukça mümkün bir hale gelmektedir. İnsanlar artık bir apartman içerisinde otuz hane ile yaşamaktansa kendilerine ait müstakil evleri tercih ediyor. Ancak bazı zamanlarda kişiler müstakil evlerin taşınabilir olmamasından ya da maliyetinin çok olmasından şikayet ediyor. İşte böyle zamanlarda ortaya geleceğin belki de en parlak yıldızlarından birileri olan prefabrik ve konteyner ortaya çıkar. Türkiye’de bu ürünlerin yapımını yapıp satışını yürüten birbirinden farklı firmalar bulunsa da bunlar arasında adı en çok duyulan ve kalitesine en çok güvenilen firma Karmod olmaktadır. Öyledir ki yurtdışına da sürekli olarak sevkiyatlar yapmaktadır.

Prefabrik yapı sektöründe güvenilirliği ile sürekli kendinden söz ettiren Karmod firması hakkında yapılmış olan pek çok farklı haber bulunmaktadır. Yapılan haberler arasında dünya ile ilgili konular da yer almaktadır. Adından bu kadar söz ettirmeyi başaran Karmod firmasının neden yayıldığı ve insanlar tarafından tercih edildiği de bu şekilde açıklanmaktadır. Bu haberlere verilebilecek pek çok örnek vardır. Bunlar arasında kendinden en çok söz ettiren olaylardan birisi de Karmod sayesinde Irak’ta kurulan şehirdir.

Irak’ta Karmod Çalışması

Dünyanın pek çok yerinde çalışmalar yapan ve bir kısmını da hala sürdüren Karmod firmasının Irak’ta başardığı işler tüm dünyaya ses getirmiştir. Karmod Irak başkenti olan Bağdat’ta toplamda 8 bin 884 ev inşa etmiştir. Aynı zamanda bunu oldukça kısa bir süre içerisinde başaran Karmod firmasının bu evleri inşa etmesi toplamda sadece 7 ay sürmüştür.

Karmod’un uzun yıllar oldukça kaliteli bir şekilde hayatına devam edebilecek yapıları ile insanlar hem evlerine hem de ihtiyaç duydukları sosyal yapılara rahat bir şekilde kavuşmuş oldular. 1986 yılından beri kalitesinden asla ödün vermeden çalışan Karmod firması şimdiye kadar en az 74 farklı ülkede prefabrik yapıları ile tanınmıştır. Yapılan sosyal tesisler halka çok büyük önemler arz etmektedir. Misal, çocuklar için hazırlanmış olan okullar gereken eğitimi verebilmek için çok önemlidir.

Bu noktada Karmod firmasının en büyük yaptığı ve aştığı zorluklardan birisi de politik durum ile ilgili olmaktadır. Çünkü projenin tamamlanma sürecinde bulunulan konum daha güvenli olmayan ve savaşın etkilerinin sürdüğü bir yerdi. Ancak bunca duruma karşın Karmod ekibi fedakar bir şekilde işlerini yerine getirmiş ve başarı ile çok kısa olan 7 ay gibi bir sürede kenetlenerek prefabrik kenti kurmuştur.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz