Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Fenerbahçe Selçuk Şahin Karmod’tan Lüks Ev aldı

Karmod 22.07.2022
Fenerbahçe Selçuk Şahin Karmod’tan Lüks Ev aldı

Fenerbahçe Spor Klübünün ve milli takımımızın başarılı orta saha oyuncusu Selçuk Şahin ailesine hediye etmek üzere Karmod’tan ev aldı. Anne Babasına hediye edeceği evin kararını vermek üzere Karmod’un Tuzla Orhanlı’daki fabrika satış ofisine gelen Selçuk Şahin, satış ekibimizden Hüseyin Gedik’le satınalacağı evin sözleşmesini imzaladı.

Selçuk Şahin’in anne babasının memleketlerinde yazlık olarak kullanacakları prefabrik hazır ev tek katlı 124 metrekare büyüklüğünde 4 oda 1 salonu içeriyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz