Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Karmod Görme Engelli Ailenin Ev Sevincine Ortak Oldu

Karmod 22.07.2022
Karmod Görme Engelli Ailenin Ev Sevincine Ortak Oldu

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Kumköy’de yaşayan görme engelli Ünal Uğur ve ailesi için yaptırılan prefabrik hazır ev Karmod tarafından tamamlanarak teslim edildi.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'ın köyü ziyareti sırasında oturulamayacak durumda olan bir evde yaşadıklarını öğrendiği görme engelli 54 yaşındaki Ünal Uğur, eşi 39 yaşındaki Emel Uğur ve 2 çocuğu için Bodrum Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Karmod Prefabrik’e yaptırılan ev düzenlenen törenle aileye teslim edildi.

60 metrekare, 2 oda bir salon, mutfak ve banyodan oluşan Uğur ailesi için yaptırılan ev Karmod ekiplerince 2 günde kurulum yapılarak kullanıma hazır teslim edildi. 16 bin liraya malolan evin içi de, köylüler, bağışçı ve destekçilerin katkılarıyla döşendi. Uğur ailesine yeni evi Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile bazı belediye başkanlarının katıldığı törenle teslim edildi.

Kaymakam Gödekmerdan, Uğur ailesinin durumu Kumköy'e ziyaret sırasında öğrendiğini belirterek, şöyle dedi: "Evlerini ziyaret ettim. Gerçekten oturulamayacak bir durumdaydı. Tapu ile ilgili bazı sorunlar vardı. Sorunların aşılması ile bir ay gibi kısa bir sürede çelik konstrüksiyon prefabrik evi aileye teslim ediyoruz."

Geçirdiği rahatsızlık sonucu gözlerini kaybeden Ünal Uğur da, "Yeni evimizi çok beğendim. Önceki evde zor koşullarda yaşıyorduk. Evin yapılmasını ve içinin döşenmesini sağlayan, destek olan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz