Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Prefabrike Şantiye Binalarınızı ve Çelik Yapıları Anahtar Teslim Yapıyoruz

Karmod 22.07.2022
Prefabrike Şantiye Binalarınızı ve Çelik Yapıları Anahtar Teslim Yapıyoruz

Karmod’un modüler prefabrik şantiye binaları ergonomik tasarımı, yüksek verimli ve fonksiyonel kullanım alanlarıyla projelerinizi daha da kolaylaştıracak. Karmod prefabrik şantiye binaları ile kaynaksız sistem seri üretimi, pratik ve hızlı kurulumu, ekonomik fiyatıyla projenize başlamadan kazanacaksınız.

Uluslararası tecrübe ve kalitesiyle prefabrik şantiye binaları projelerinde tam zamanında teslimat Karmod’un en önemli farkıdır. Karmod uzun yılların birikimi olan öz sermayesiyle gerçekleştirdiği tedariklerle kısa sürede gerçekleştirdiği prefabrik şantiye bina üretimlerini ekonomik fiyat avantajlarıyla müşterilerine sunmaktadır.

Prefabrik Ofis ve Şantiye binalarını yüksek teknolojik yöntemleri kullanarak üreten Karmod anahtar teslimi projeler sunmaktadır. Karmod prefabrik şantiye üretimleri arasında; prefabrik yapılar, İnşaat Şantiye Binaları, Ofis BinalarıPrefabrik Okul Binası, Prefabrik Hastane, Sağlık Binası, Yemekhane, Yatakhane, Askeri kamplar, Kalıcı veya modüler taşınabilir yapılar v.b.’i yapılar yer almaktadır.

Estetik mimarisi, ergonomik tasarımlarıyla dünya genelinde projeler gerçekleştiren Karmod; uluslararası kalitede güvenle dinlenme ortamlarına sahip prefabrik şantiye yapılarını beğeninize sunuyor. Karmod prefabrik şantiye yapıları plan ve görünüm olarak uzman mimar ve mühendisler kontrolünde deneyimli teknik ofisimizde hazırlanmaktadır. Karmod prefabrik şantiye yapıları müşterilerinin yüksek memnuniyet duyacağı kalite ve standartlarda özenle projelendirilip üretilmektedir.

Karmod’un modüler prefabrik şantiye yapılarından görünümü, kalitesi ve sunduğu cazip fiyatlarıyla siz de memnun kalacaksınız.

Karmod; prefabrik şantiye profesyonel, güvenli ve rahat alanlı tasarımları yansıtır. Çevreci, rahat kullanım alanlarına sahip ve uzun ömürlü estetik tasarımlar hedeflenen yeni prefabrik şantiye modellerimiz iç plan olarakta konforlu rahat kullanıma sahip ergonomik tasarımlar hedeflenerek oluşturuldu. Prefabrik şantiye yapılarımız tek katlı ve iki katlı olarak tasarlanıp güvenle üretilmektedir.

Karmod prefabrik şantiye yapıları 13 bin metrekare kapalı alana sahip modern üretim tesislerinde bant sistemiyle üretilmektedir. Kaynaksız vidalı sistemle teknolojik üretim yapılan Karmod prefabrik şantiye yapılarında her detayı güvenle üretilmektedir. Çift katlı veya tek katlı prefabrik şantiye modeli müşteri onayı sonrası imalat dosyası hazırlanarak üretim istasyonundaki bilgisayara riplenmektedir. Bilgisayara yüklenen proje üretim bandında sac kesiminden bükümüne, vida deliklerine kadar milimetrik olarak otomosyon sistemiyle hazırlanarak demonte ön üretim gerçekleştirilmektedir. Vidalı sistem üretim binayı çok daha uzun ömürlü kılmaktadır. Ayrıca vidalı sistemle projeniz tamamlandığında prefabrik şantiye yapısını başka projenizin olduğu mekana kolaylıkla söküp sevk edebilirsiniz. Karmod prefabrik şantiye fabrika üretim terminine göre çık kısa bir sürede hazırlanarak kurulum bölgesine sevk edilmektedir.

Otomasyon sistemiyle ön üretimi gerçekleştirilen prefabrik şantiye yapıları montaj yerine sevk edilerek kuruluma hazır hale getirilmektedir. Karmod prefabrik şantiye yapıları yurt içinde kamyon veya tırlarla sevk edilmektedir. Yurt dışı üretimler taşıma konteynerine yüklenerek kara, hava, deniz taşımacılık standartlarına uygun olarak sevkiyata hazır hale getirilmektedir. 

Montaj alanına sevk edilen Karmod prefabrik şantiye uzman ekiplerimizce kısa sürede kurulumu gerçekleştirilerek kullanıma hazır olarak teslim edilmektedir.

Karmod prefabrik şantiye binaları çelik kapısı, iç panel kapıları, ısı camlı pvc doğramaları, elektrik ve su tesiatları, elektrik ve su tesisat armatürleri, çatı kaplaması, iç ve dış boyasıyla kullanıma hazır olarak tesilm edilmektedir. Karmod prefabrik şantiye binasının üretiminde kullanılan tüm malzemeler kalite belgeli ürünlerden oluşmaktadır. Malzeme kalitemizi ve markalarını teknik özellikler sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Karmod  prefabrik şantiye binasının en önemli avantajlarından biri de hazır olarak teslimat yapıldığından usta gerektirmemesidir. Bu da usta sıkıntısı çekilen bölgelerdeki en önemli problemin kolayca aşılmasını sağlamaktadır. Prefabrik şantiye yapıları müşterilerimizin hazırlaması gereken bina kurulumunun yapılacağı su basmanı sonrası duvar panelinden çatı kaplamasına, çatı derelerinden tesisat malzemelerine, pencereden kapılarına kadar her detayı Karmod montaj ekiplerince montaj yapılarak hazır olarak teslim edilmektedir.

Karmod şantiye yapıları izolasyon açısından mükemmel yapıdadır. 10 cm kalınlığa sahip duvar izolasyonlu duvar panelleri, çatı kapaması üzerine içten yerleştirilen cam yünü (izocam) uygulaması, çelik kapısı, ısı camlı birinci kalite pvc pencere sistemleriyle Karmod prefabrik konut yüksek izolasyona sahiptir.

Karmod’u prefabrik şantiye yapıları üretiminde farklı kılan bir diğer önemli yön ise; satış sonrası hizmet anlayışıdır. Karmod prefabrik şantiye yapıları garantili olarak üretilmekte olup, ürünlerinin tamamında satış sonrası hizmet sunmaktadır.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz