Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğrencilerinden Karmod'a Ziyaret

Karmod 21.07.2022
İstanbul Medipol Üniversitesi Öğrencilerinden Karmod'a Ziyaret

Pandemi nedeniyle eğitime ara verildi ve milyonlarca öğrenci aylarca okullarından uzak kaldı. Bu kapsamda İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri pandemi dönemlerinde yüz yüze eğitime ara verilmeden devam edilebilmesi amacıyla anlamlı bir projeye öncülük ediyor.

Mimarlık Fakültesi öğrencileri yaz staj programı kapsamında Öğretim Üyesi Dr. Şehnaz Cenani Durmazoğlu danışmanlığında üniversite kampüsü için konteyner yapılardan oluşan derslik ve sosyal alanlar tasarlamak üzere çalışma başlattı. Öğrenciler ilk olarak tasarlamak istedikleri “Covidsiz Konteyner Sınıflar ve Sosyal Alanlar Projesi’’ için konteyner yapılar hakkında bilgi almak amacıyla Karmod’u ziyaret etti. 12 öğrencinin yer aldığı üniversite heyetine firmamızı ziyaretlerinde Karmod Satış ve Pazarlama Müdürü Abdullah Yüceer eşlik etti.

Gelen öğrenci heyetine ilk olarak fabrika eğitim salonunda Karmod Konteyner teknik özellikleri, boyutları, modüllerin bir araya gelmesi ile yapılmış olan örnekleri görmeleri amacıyla bir sunum yapıldı. Sunumda kesintisiz yüz yüze eğitime büyük katkı sağlayacak Covidsiz Konteyner Sınıfların hazırlanmasında öğrencilere önemli fikir verecek hususlara vurgu yapıldı. Karmod’un yeni nesil konteyner okul modeliyle ülkemizle birlikte Fransa, Malta, Nijerya, Libya ve Kamerun’da yapımını gerçekleştirdiği okullar tanıtıldı. Sunum sonrası kısa süreli İSG eğitiminin ardından heyete konteyner üretim bantları gezdirilerek imalatı yakından görebilmeleri imkanı sağlandı.

Projeleri için firmamıza gelen öğrenciler ilk aşamada üniversitelerinin kampüslerinde 200 öğrencilik Covidsiz Konteyner Sınıf hazırlamayı amaçlıyor. Proje içerisinde öğrencilerin ihtiyaç duyabilecekleri sosyal alanlar da planlanmış durumda. Staj kapsamında üzerinde çalışılan projede öğrenciler için çalışma atölyeleri, kafeterya, mutfak, WC, depo gibi alanlarda bulunuyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz