Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

UNICEF ile Nijerya'da Mobil Okul Projesi

Karmod 21.07.2022
UNICEF ile Nijerya'da Mobil Okul Projesi

Nijerya'nın kuzey doğusunda çatışmalarla gündeme gelen Borno eyaletinde kurduğumuz mobil konteyner okullar ülkenin gündemine oturdu. Bölgede bulunan öğrenciler Maiduguri şehrinde Karmod tarafından kurulan mobil okul binalarında ders başı yaptı.

Ülkede yeni başlayan eğitim dönemi nedeniyle devleti temsilen okulların açılışına katılan Devlet Başkan Yardımcısı Prof. Yemi Osinbajo: "Mobil okullar çocukların iyi şartlarda eğitim almasına yardımcı olacak. İyi bir model oluşturan mobil sınıfları bölge geneline yaymayı planlıyoruz." dedi.

İlk etapta 30 adet konteynerden oluşan mobil sınıfların yer aldığı yapıların içerisinde yer alan sıra ve sandalyeler, tahtalar, öğretmen dolabı gibi donanımların tamamı Karmod tarafından hazırlanarak Nijerya'ya gönderildi. İlk etapta örnek proje amaçlı hazırlanan ve her bir sınıfta 32 öğrencinin yer alacağı okul kompleksinde toplam 960 öğrenci eğitim görecek.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz