Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Prefabrik Kapalı Alan Çözümleri İçin Bize Bekleriz

Karmod 21.07.2022
Prefabrik Kapalı Alan Çözümleri İçin Bize Bekleriz

Prefabrik günümüzde uygun, hızlı ve sağlıklı üretimi ile tercih sırasında birinci olmuştur. Sitelerde güvenlikler için şantiyelerde işçiler ve servis alanları için çok sık kullanılmakta ve metre kare olarak sipariş verilip lüks ve normal standart seçenekleri bulunmaktadır. Fiyatlandırma istek ve büyüklüğe göre çeşitlilik göstermektedir.

Günümüzde site anlayışı yaygınlaştığından bu siteler için güvenlik kabinleri ihtiyacı doğmaktadır. Yine aynı şekilde okullarda ve iş yerlerinde kullanılmakta ve burada zaman geçirecek bekçinin veya güvenliğin sağlıklı koşulları için uygun fiyatı ile birinci tercihtir. Ayrıca bu siteleri yaparken bir şantiye alanında orada kalacak işleri için ve atölyeleri için kapalı sağlıklı bir alana ihtiyaçları bulunmaktadır. Bu alanlar da konteynerler ile sağlayabiliriz. Bir ev konforu sağlamak artık firmanın içinde ne kullanacağı ile ilgilidir. Biz kapalı alanı en iyi şekilde yaparak görevimizi tamamlamış oluruz.

Firmamız bu konuda tecrübe edinmiş ve her ihtiyacınız için istediğiniz standartlarda ürün hazırlayıp siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Tek yapmanız gereken neye ihtiyacınız var ve nerede kullanacaksınız sorularınız ile bize gelmektir. Biz size çözümü sunacağız.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz