Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Karmod’un Çevre Dostu Üretimi Onaylandı

Karmod 22.07.2022
Karmod’un Çevre Dostu Üretimi Onaylandı

Tüm üretim süreçlerinde çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen üretim anlaşısını ilke edinen Karmod’un modern fabrika tesislerinin Çevre Kanunu mevzuatına uygunluğu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca verilen ‘Çevre İzin Belgesi’yle onaylandı.

Konuyla ilgili yapılan denetimlerde Karmod fabrika tesislerinin havalandırma sistemi ve bacalarının çevre mevzuatına uygun olduğu saptandı. Karmod üretim tesislerinden çıkan tüm atıkların (kağıt, naylon, kimyasal varil, kontamine atıklar vb.) ilgili yönetmeliğe uygun olarak ayrıştırılarak lisanslı firmalarla ilgili işlem göreceği tesislere transfer edildiği belirlendi. Denetimler sonunda Prefabrik yapılarda üretim gerçekleştiren Karmod'a Çevre İzin Belgesi verildi.

Çevre standartlarında üretim anlayışına katkı sağlayarak Karmod’un ‘Çevre Dostu Firmalar’ arasında yer almasına yardımcı olan tüm personelimize teşekkür ediyoruz.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz