Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Bakü 2015'in basın ve sağlık odalarını Karmod üretti

Karmod 21.07.2022
Bakü 2015'in basın ve sağlık odalarını Karmod üretti

Bakü 2015'in Basın ve Sağlık Odalarını Karmod Üretti

Bu yıl ilki düzenlenen Bakü 2015 Avrupa Oyunları'nda basın ve sağlık ekiplerinin kullandığı çalışma odaları Karmod tarafından üretildi.

Karmod olarak, 12-28 Haziran tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen 2015 Avrupa Oyunları'nda görev yapacak uluslararası basın ve sağlık ekiplerinin kullandığı çalışma odalarının üretim ve kurulumunu zamanından önce gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduk.

Konteyner ve modüler kabin sistemiyle Karmod tesislerinde üretilip yerinde kurulumla kullanıma hazır teslim edilen yapılar 39 adet ayrı çalışma odasından oluşuyor. Bakü 2015 Avrupa Oyunları için ürettiğimiz yapıların 31 adeti yeni nesil konteyner sistemiyle hazırlanmış olup her biri 14 metrekare bağımsız çalışma alanına sahip. Proje kapsamında 8 adet çalışma odamızda ise 215x215 ebatında modüler kabin sistemiyle üretim gerçekleştirdik.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz