Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Yenilik, Zeka ve Hayal Gücüyle Oluşan Yeni Nesil Konteyner Sistemi

Karmod 21.07.2022
Yenilik, Zeka ve Hayal Gücüyle Oluşan Yeni Nesil Konteyner Sistemi

Güvenlikten yalıtıma çok sayıda üstünlük Yeni Nesil Konteyner Sisteminde

Karmod Ar-Ge süreçlerinde geliştirilen Yeni Nesil Konteyner yapı güvenliğinden yalıtım üstünlüğüne çok sayıda öne çıkan avantajlara sahip. Yapı sisteminin temel özelliği kaynaksız teknolojiyle üretiliyor oluşu. Karmod yeni nesil yapıların duvar ve çatısında tamamıyla sandviç panel sistemler kullanılmaktadır. Tamamen sandviç panel kullanımı Karmod konteyneri benzerlerinden ayıran önemli üstünlüklerden. Sektöründeki yenilikçi ürün geliştirme modeliyle tasarlanıp üretilen bu yapılar Dünyada büyük ses getirdi. Türkiye’de modern tesislerde üretilen bu yapı demonte sevk ve yerinde hızlı kurulum avantajıyla tüm Dünya ülkelerinden kısa sürede büyük ilgi gördü.

Kaynaksız Üretim Sistemi

Yenilik adına çok sayıda üstünlüğü üzerinde bu bulunduran Karmod yeni nesil yapılarda geleneksel üretim modeli olan kaynak kullanımı tamamıyla terkedilerek geride bırakılmıştır. Yapı güvenliğinin sağlandığı alt ve üst özel çelik metaller modern üretim hattında makine sistemiyle büküm, delme ve kesme işlemleri yapılmaktadır. Metal akşamların birleşimi tamamıyla cıvatalı ve geçmeli sistemle çözülmüş olup hiçbir alanda kaynak kullanılmamaktadır. Makine hattı üretimi sonrası boyama istasyonuna alınan çelik metaller burada otomotiv sanayinde kullanılan özel sistemle boyanarak montaja hazır hale getirilmektedir. Montaj hattında cıvata somun kullanımıyla birleştirilen çelik metaller sandviç panel duvar ve çatı bloklarının yerleşimine hazır hale getirilmektedir.

Tam Sızdırmazlık Yüksek Yalıtım Sandviç Panel Konteyner Sisteminde

Montaj hattında cıvata somunla birleştirilen yapının ana taşıyıcıları sonraki aşamada sandviç panel uygulamasına geçilerek ilerlemektedir. Duvar panellerinin montajı öncesi ilk işlem metal şase alanla birleşimin yapılacağı noktalara özel EPDM conta uygulaması yapılmaktadır. Bu uygulama ile metal ve panelin tam birleşimi hedeflenmiş olup yalıtımda olası ısı köprülerine engel olunmuştur. Duvar panelleri 5 cm yapıya özel kalınlıkta olup sac levhalar arasına yalıtım malzemesi olarak yüksek dansite yoğunluğunda eps dolgu kullanılmaktadır. Alternatif yalıtım tercihinde taş yünü malzemeyle izolasyon değerleri daha da yükseltilebilmektedir. Çift camlı pencereler panel montajı esnasında planda belirlenen alanlara montajlanarak bütünlük sağlanmaktadır.

Tam sızdırmaz özel kenet çatı sistemi Karmod konteynerde

Çatı sisteminde kullanılan sandviç panel kalınlığı 12,5 cm ile alanında tektir. Panel birleşimleri Karmod Ar-Ge’sinde geliştirilen özel kenet sistemiyle birleştirilmiş olup tam sızdırmazlık sağlanmıştır. Çatı izolasyonunda duvardaki gibi aynı alternatifte dolgular tercih edilerek kullanılabilmektedir. Karmod konteynerin duvar paneli ve çatı sisteminde kullanılan sandviç panel yüksek ısı ve ses izolasyonu ile öne çıkar. İklimlendirmeden sağladığı tasarrufla enerji giderlerini azaltarak kazandırır. Karmod konteyner standart olarak 3x7 mt. ve 2,30x5,95 ölçülerinde 20’ye yakın ergonomik tasarımlı planda üretilmektedir. Aynı üniteler yan yana veya üst üste birleşimli sistemle dizilerek çok katlı yapılar pratik kurulumla yerinde hazırlanabilmektedir. Al kullan hazır konseptteki konteynerlerimiz çok farklı alanlarda tercih edilerek kullanılmaktadır. İnşaat, alt yapı, enerji ve madencilik firmaların şantiye projelerinde yönetim ofisi, yatakhane ve yemekhane gibi çok sayıda kapalı mekan ihtiyacında tercih edilmektedir. Sosyal tesis yapıları, yönetim binaları ile konteyner ev yapı modelinin yoğun tercih edildiği kullanım yerleri arasında bulunuyor.

Bir Bakışta Karmod Yeni Nesil Sandviç Panel Konteynerin Üstünlükleri

  • 5 cm duvar kalınlığı ve 12,5 cm çatı kalınlığı ile yüksek izolasyon
  • Kaynaksız vidalı üretim sistemi
  • Yerinde kısa hızlı kurulum avantajı
  • Sık dokulu zemin şase destek profil aralığı
  • Otomotiv sanayinde kullanılan uzun ömürlü boyama teknolojisi
  • Tam yangın güvenliğinde yapıya özel projeli ve sıva üzeri kablo kanallı elektrik tesisatı
  • Çift camlı PVC pencere sistemi ve tam boy kanat ispanyolet kilit sistemi
  • Özel sac panel tam kapama sağlayan contalı ana giriş kapısı sistemi

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz