Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Türkiye’de Üretilen Prefabrik Evleri Şimdi Dünya Tanıyor

Karmod 21.07.2022
Türkiye’de Üretilen Prefabrik Evleri Şimdi Dünya Tanıyor

Güvenli, uzun ömürlü, hızlı üretim ve hızlı kurulum avantajlarıyla öne çıkan prefabrik evler Türkiye’de üretildi, kısa sürede tüm Dünyada bilinir oldu.

Prefabrik evlerin en önemli üreticisi Karmod modern teknoloji ile hazırladığı konutları Türkiye’den tüm dünyayanın her yerine ulaştırıyor. Duvardan çatıya, kapıdan pencereye, elektrikten su tesisatına kadar tüm üniteleriyle demonte hazırlanan ev uluslararası nakliye standartlarında kolayca taşınarak yerinde Karmod kurulum ekiplerince çok kısa sürede montajlanarak teslim ediliyor.

100 metrekarelik bir ev 3 kişilik montaj ekibiyle 3-4 gün gbi çok kısa sürede duvarları, kapısı, penceresi, çatısı, çatı örtüsü, elektrik tesisatı, temiz ve atık su tesisatlarıyla kurulum yapılabiliyor.

Hazır evlerde bireysel müşterilerle beraber toplu konut projeleri de gerçekleştiren Karmod, Irak’ın başkenti Bağdat ve Kut şehirlerinde şuan 10 bin kişinin yaşadığı bin 884 konutluk dev projeyi 7 ay gibi kısa bir sürede üreterek önemli bir başarı gösterdi. Bu proje Dünyada tek seferde tamamlanan prefabrik yapı modeliyle gerçekleştirilmiş en büyük  toplu konut projesi olma özelliğine sahip.

Türkiye’de her yıl binlerce kişiyi ev sahibi yapan Karmod, Irak’la beraber Libya, Cezayir, Nijerya, Venezüela, Panama gibi çok sayıda ülkede toplu konut projesi gerçekleştirdi. Deprem, sel gibi tabi afetlerle beraber savaş nedeniyle oluşan mülteci yaşam alanlarının hızlı üretimiyle de Karmod adından söz ettiren lider konut markası. Türkiye Van depremi için 500 konut, Suriyeli mültecilerin kullanımı için bine yakın konut ve 200 adet wc duş ünitesi üreterek teslim etti.

Tek katlı ve iki katlı modelde aile kullanımına özel evler, toplu konutlar, acil yerleşim üniteleri gibi yaşam alanları Karmod’un hızlı üretim ve kullanıma hazır kurulumla hazırladığı konut çözümleri arasında yer alıyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz