Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Konut Projeleri Yaşanabilir Çevrenin Güvencesi

Karmod 22.07.2022
Konut Projeleri Yaşanabilir Çevrenin Güvencesi

İstanbul'da Yeni Kentlerle Beraber Emlak Konut Projeleri Artıyor

Modern inşaat teknolojilerinin kullanıldığı günümüzde çok sayıda estetik güzelliğe sahip konut projeleri gerçekleştirilmektedir.  Villadan rezidansa, toplu konuttan tatil köyüne konut projeleri bir çok modeli içermektedir. Konut projelerinde artık müşteri beklentileri maksimum düzeyde dikkate alınmaktadır.

Günümüzde konutlar klasik sıradan bir barınma ihtiyacını karşılamadan öte içinde dinlenme ve eğlencenin de yer aldığı büyük kompleksleri kapsamaktadır. Konut projelerinde fitness center, spor salonu, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, golf sahası, yürüme ve gezi alanları, otoparklar ve benzeri alanlar mutlaka düşünülmek zorundadır. Yüksek kalitede büyük konut projeleri bunların yanı sıra farklı üstünlüklerle de rekabet etmek durumundadır. Mesela çok katlı binalarda bahçe avantajı gibi uç fikirler rekabetin yoğunlaştığı konut projelerinde farklılık için en önemli yenilikleri oluşturuyor. Yeni trendde bir gökdelenin 10. katına doğal toprak kullanımıyla botanik bahçesi yerleştirmek artık mümkün.

Son yıllarda toplu konut projelerinde yüksek katlı bina modeli esas alınmaya başlamıştır. Bunun nedeni hızlı kentleşme sonucunda şehir yaşam alanlarında arsa problem konut projelerini çok katlı baş döndüren yapı modeline çevirmiştir. İnsanı alışık olduğu topraktan uzaklaştıran bu yapı modelinde betonarme malzeme tercih edilmektedir. Betonarme binaların uzun süren inşaat süreçleri ve dönüşüme imkan vermeyen yapısıyla ilerisi için büyük çevresel sorunlara zemin hazırlamaktadır. Çevresel olarak düşündüğümüzde işlenmiş bir betonun dönüşümünün ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliriz.

Betonarme yapı modelinde yapılan konut projelerinin bu çıkmazına karşı son yıllarda adından sık söz ettiren önemli bir alternative var. Prefabrik konut projeleri. Prefabrik konut projeleri kısa sürede fabrikasyon üretimi, demonte yapısıyla başka alanlara defalarca kurulum imkanı sunan özelliğiyle betonarme binalara karşı çevreci bir alternative olarak yanı başımızda duruyor. Son yıllarda prefabrik yapı sektöründe yaşanan teknolojik gelişmelerle beraber prefabrik konut projeleri israftan uzak tam malzeme kullanımıyla kısa sürede üretimi, kolay kurulumu ile gözde yapı modelidir. 

Prefabrike yapı teknolojilerinde üretim gerçekleştiren Karmod’un konut projeleri müşteri beklentileri de dikkate alınarak uzman mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanmaktadır. Her beklentiye ve her bütçeye özel üretim özelliğiyle prefabrik tercih edilen bir konut projesi modelidir. Prefabrik yapı modeliyle ister tek katlı hazır evler, ister iki katlı dubleks hazır konutlar modern teknoloji kullanımıyla kısa sürede uzun ömürlü olarak üretilebilmektedir. Müşteri tarafından onaylanan proje otomosyon sistemiyle proje bilgisayarından üretim bilgisayarına aktarılmakta ve üretim kısa sürede başlamaktadır. Makina bant sisteminde ev modelinde bulunan bütün detaylar CNC tekniğiyle hatasız sistemle üretim yapılmaktadır. Kısa sürede tüm detayların ön üretimi yapılan prefabrik yapı montaj alanına kolayca sevk edilerek uzman kurulum ekiplerince yerinde montaj yapılmaktadır. Prefabrik yapı projelerinin en önemli özelliği tüm üretimin fabrikada kalite control sistemiyle güvenli olarak tamamlanmasıdır. Montaj alanında fabrikada üretilen parçalar vidalı sistemle hatasız kurulum yapılmaktadır. Prefabrik projelerinin bir digger önemli avantajı hiç bir alanda usta gerektirmemesidir. Elektrik ve su tesisatları, pencereler, iç kapılar, duvarlar, çatı kaplamaları, dereler, çelik kapı, wc – duş üniteleri, musluklar, elektrik armatürleri, boya gibi tüm detaylar kullanıma hazır olarak teslimat yapılmaktadır. Güvenlik ve konforun üst düzeyde olduğu Karmod prefabrik evlerde mutlu ve huzurlu yaşam size bekliyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz