Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Ortadoğu’nun en büyük Prefabrik Showroomunu Suudi Arabistan’da açtık

Karmod 21.07.2022
Ortadoğu’nun en büyük Prefabrik Showroomunu Suudi Arabistan’da açtık


Karmod 10 bin metrekare teşhir alanıyla Ortadoğu’nun en büyük Prefabrik yapı showroomunu Suudi Arabistan’ın Kasım bölgesinde açtı.

Açılış Suudi Arabistan Devlet erkanının da bulunduğu geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış kurdelasını Yönetim Kurulu Başkanımız Mesut Çankaya, Hubra Valisi Fahd Hasan Al Sultan, Bukeyriye (Bekiriye) Valisi Salih Abdülazis Al Halife birlikte kestiler. Dualarla açılan showroomun hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Kasım bölgesi halkı da açılışa geniş katılım sağlayarak ilgi gösterdi. Karmod’un ürettiği çeşit çeşit yapıları merakla inceleyerek bilgi aldılar.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mesut Çankaya açılış öncesi gerçekleştirdiği konuşmada 30 yılı aşkın süredir yapı sektöründe üretim gerçekleştiren Karmod’un bu büyüklükte bir teşhir mekanına sahip olmasının memnuniyet verici olduğunu vurguladı. Yeni teşhirle Suudi Arabistan ve bölge ülkelere yerinde daha iyi hizmet sunma amacında oluduklarını söyledi. Çankaya, teşhirin iki ülke arasında var olan karşılıklı dostluğun daha da artmasına Kasım bölgesinde önemli katkı sağlayacağını belirtti.

30. yılında 95 ülkeye ulaştırdığı ürünleriyle Karmod önemli bir marka. Karmod’un prefabrik yapılardaki başarısı teknolojik hızlı üretim, yerinde kısa sürede kurulum ve satış sonrası destek hizmetlerinde gizli.

Karmod’un ihracatta en önemli hedefi sürdürülebilir ihracat ivmesini yakalamak. Bir ülkeye sattığı ürün sonrası o ülkede sürekli talep almak en önemli hedefi. Bu nedenle Karmod üretimlerinde kalite anlayışından taviz vermeyen bir politika izliyor.

Kasım bölgemizde açılışını gerçekleştirdiğimiz Suudi Arabistan showroomumuzda prefabrik evlerden çelik evlere, konteyner şantiye yapılarından ekonomik evlere, ofisten güvenlik klübelerine çok sayıda ürün bulunuyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz