Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Karmod, MÜSİAD 84. Genel İdare Kuruluna Katıldı

Karmod 21.07.2022
Karmod, MÜSİAD 84. Genel İdare Kuruluna Katıldı

MÜSİAD 84. Genel İdare Kurulunda konuşan Karmod Ceo’su Mehmet Çankaya: “Güveni yeniden inşaa etmeliyiz.”

MÜSİAD 84. Genel İdare Kurulu Antakya'da Yapıldı. Kurula katılan Ceo’muz Mehmet Çankaya, “Ortaklık Kültürü ve Büyüme” konulu konferansta konuşmacı olarak yer aldı.

Millet olarak geçmişte en güzel örneklerini yaşadığımız ortaklığın günümüzde sıkıntılı bir süreçten geçtiğini vurgulayan Mehmet Çankaya, bir birimize saygı ve sevginin en üst düzeyde mutluluğunu yaşatan ortaklık kültürünün ihyası için güvenin yeniden inşaa edilmesi gerektiğini söyledi.

Ortaklık kültürümüzün yeniden canlanması için çaba sarfettiklerini belirten Mehmet Çankaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Karmod olarak ortaklığın iyi bir örneğini vermeye çalışıyoruz. Kredi kullanmadan öz sermayemizle üretim ve ihracat yapıyoruz. Kazancımızı ise iyi insanlarla gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yeni ortaklıklar kurarak ülkemizin kalkınması için en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bu ortaklıkları sürdürürken birbirimizin eksikliklerini ortaya sererek ayrılığı değil tolere ederek, katma değer katarak karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde olumlu bir süreç yürütüyoruz. Yıllar geçtikçe bakıyoruz ki güven duyduğumuz insanlarla  iyi bir çevre oluşturuyoruz. Tabi ki oluşan bu sinerji ülkemiz ekonomisine de en iyi şekilde katkı sağlıyor.”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Hatay’da yapılan 84. Genel İdare Kurulu Galası’na Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Eski Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak,  MÜSİAD YK, Şube Başkanları, Hatay’da bulunan STK Temsilcileri ve MÜSİAD üyeleri katıldı. 

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Ottoman Otel'de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kentin önemli bir medeniyet merkezi olduğunu söyledi. Binlerce yıldır onlarca medeniyete, farklı dinlere, dillere, inançlara, kültürlere, etnik kökenlere ev sahipliği yapmanın beraberinde getirdiği son derece olgun bir anlayışla insana bakışının bulunduğunu ifade eden Lekesiz, bunun beraberinde getirdiği bir toplumsal hoşgörünün olduğunu kaydetti. 

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise, özellikle dünyanın önde gelen ülkelerinin ve Avrupa Birliği ülkelerinin büyümekte çok zorlandığı bir süreçte, Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde büyümesini korumasının son derece önemli olduğunu kaydetti. Türkiye'nin, 2013 yılının ilk 3. çeyreği sonunda, ortalama yüzde 4 büyürken, büyümeyi son 6 çeyrektir negatif yönde etkileyen özel sektör yatırımlarının, 3. çeyrekte yüzde 5,3 arttığını vurgulayan Olpak, şöyle devam etti: "Bunun, Gezi olayları ve FED merkezli, iç ve dış şoklara rağmen, özel sektörün piyasaya olan güvenini göstermesi bakımından, güçlü bir mesaj olduğuna inanıyoruz. Bugün AB'nin 2013 büyümesi açıklandı. AB 2013 yılında yüzde 0,1 büyüdü. Aynı dönemde ülkemizin büyümesi, yaklaşık yüzde 4 olarak gerçekleşti. İşadamları olarak bizden beklenen daha fazla yatırım yapmamız, daha fazla istihdam oluşturmamız ve ülkemizin kalkınmasına daha fazla katkıda bulunmamızdır. Bizim işadamları olarak beklentimiz ise büyük bedeller ödeyerek kazandığımız huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasının sağlanması. Bunun sağlanması adına, biz işadamları ve bu ülkeyi seven herkes, taraf olmak durumundadır." 
 

Konuşmaların ardından Olpak ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, Vali Lekesiz ile Ergin'e plaket vererek teşekkür etti. Program sonunda Antakya Medeniyetler Korosu ilahi ve şarkılar söyledi. 

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz