Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Afganistan İş Adamları Heyetinden Karmod’a Ziyaret

Karmod 21.07.2022
Afganistan İş Adamları Heyetinden Karmod’a Ziyaret

DEİK ve RECCA Sekreteryası’nca düzenlenen Afganistan Bölgesel Ekonomik İşbirliği Konferanslarına katılmak için İstanbul’a gelen Afgan iş adamları heyeti üretim tesislerimize ziyarette bulundu.

Afganistan’ın önde gelen 16 inşaat firma temsilcisinin yer aldığı ziyarette prefabrik toplu konutlar gündem konusu oldu. Konuk ülke katılımcılarınca Afganistan genelinde 2 milyona yakın konut açığının bulunduğu belirtilerek Karmod’un üretimini gerçekleştirdiği prefabrik hazır evlerin açığın kapatılmasında önemli bir alternatif olacağı vurgulandı.

Bahse konu Forum çerçevesinde Afganistan Müteahhitler Birliği Başkanı Mohammad Naeem Yassin ve Birleşmiş Milletler Endüstriyel Kalkınma Örgütü Kırgızistan Ülke Temsilcisi Marat Usupov’un da aralarında bulunduğu Afganistan’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren 16 firma temsilcisinden oluşan heyet  DEİK organizasyonuyla Karmod Prefabrik üretim tesislerine ziyaret gerçekleştirdi.

Afgan ziyaretçiler firmamıza gelişlerinde Üst Yöneticimiz (CEO) Mehmet Çankaya karşıladı. Oldukça sıcak bir atmosferde geçen ziyarette Afganistan'ın yeniden inşası için Karmod olarak yapılabilecek katkılar konusunda gelen heyete bilgilendirme yapıldı.

Mehmet Çankaya, prefabrik yapı sistemiyle hazırladıkları evlerin teknolojik üretim, demonte kolay nakliye ve yerinde kısa sürede montaj özelliği ile çok sayıda üstünlüğe sahip olduğunu vurguladı. Uzun ömürlü kalıcı konutlar ürettiklerini belirten Çankaya, Irak’ın Bağdat ve Kut şehirlerinde 10 bin kişinin yaşadığı toplu konutları 7 ay gibi rekor bir sürede tamamladıklarını vurgulayarak Afganistan için de toplu konut üretmek istediklerini söyledi.

Mehmet Çankaya, dost ve kardeş ülke Afganistan’dan gelen iş adamlarını ağırlamaktan ayrı bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz