Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Panama Sosyal Konut Projesi

Kullanım Amacı Konut
Yapı Modeli Hafif Çelik Ev
Yapı Adedi 4 Adet Konut
Toplam Metraj 281 m² (58 m² x3 ve 107 m²)
Proje Yılı 2014
Kullanılacak Bölge Panama
Tamamlanma Zamanı 24 Gün
Şu anda 56 misafir bu projeyi inceliyor

Yüksek yapı güvenliği ile beraber hızlı üretim ve hızlı kurulum özelliğine sahip Karmod çelik evler Orta Amerika ülkelerinden Panama’da kullanılmaya başlandı.

Çelik konstrüksiyon yapı sistemine sahip uzun ömürlü ve güvenli konut modeli sunan Karmod çelik ev Amerika kıtasında da ilgi görmeye devam ediyor. Amerika’da çelik ev modeliyle gerçekleştirdiğimiz son konut projesi Panama’da tamamlandı. Ülkede yaşanan tropikal iklim özellikleri dikkate alınarak özel projeyle hazırlan çelik evler iki farklı şehirde inşa edildi.

Projede İki Farklı Çelik Ev Modeli Tercih Edildi

Penonome ile Arraijan şehirlerinde kurulumu yapılan konutlarda iki farklı çelik ev modeli tercih edildi. İki katlı olarak hazırlanan çelik konstrüksiyon ev ülkenin coğrafi olarak tam ortasında yer alan aynı zamanda Cocle eyaletinin başkenti de olan Penonome’de inşa edilirken tek katlı hazır ev modeline sahip 3 konut ise Arraijan şehrinde kuruldu.

Yüksek Yapı Güvenliği Çelik Ev’de

Yapı tarzını tamamıyla çelik konstrüksiyon sistemin oluşturduğu çelik ev modeli yüksek yapı güvenliğiyle öne çıkıyor. Yapılarda kullanılan çeliğin verdiği rahatlıkla statik hesaplamalar çok daha güvenle hazırlanarak ortaya yapı güvenliği yüksek çelik evler çıkıyor. En iyi yapı güvenliğine sahip hazır evler genel olarak deprem başta olmak üzere tabi afet risklerinin yüksek olduğu bölgelerdeki konut modellerinde özellikle tercih ediliyor.

En İyi Yalıtım Performansıyla Enerji Tasarruflu Çelik Ev

Yeni nesil teknolojik hatlarda yoğun çelik kullanımıyla hazırlanan çelik ev saha kurulumunda adeta çelik konstrüksiyon sistemle örgülenerek inşa edilmekte. Duvardan çatıya evi örgüleyen çelik karkaslar arası özel yalıtım malzemeleriyle tam doldurularak yüksek yalıtım için ilk adım atılmış olur. Bu karkaslar dıştan osb uygulaması, nem bariyeri, M profil üzerine ekstra kaplama uygulaması ile içten tamamıyla özel levha ile kaplanarak çelik ev izolasyonu üst seviyeye yükseltilmektedir. Kurulumun her aşamasında gerçekleştirilen titiz işçilik uygulamamalarıyla ısı köprüsü riskleri tamamen ortadan kaldırılarak çelik ev benzerlerine göre yüzde 60’a varan enerji tasarrufu sağlayan performans özelliğiyle kullanımda her aşamada kazandırmaktadır.

Yenilikçi Karmod Çelik Ev sistemimizle Panama’da inşa ettiğimiz konutlar risklerden uzak yapı güvenliği, yüksek enerji tasarruflu yalıtım üstünlükleri, modern tarzı ve uzun ömürlü kullanım avantajlarıyla içinde yaşayan ailelere mutluluğu yaşatmayı sürdürüyor.

Yüksek yapı güvenliği ön planda

Karmod Çelik evlerin en önemli öne çıkan özelliğinden biri yapı güvenliği. Yapının ana karkasında kullanılan çelik malzeme  vidalı ve geçmeli sistemlerle birbirlerine montelenmekte olup yapıyı deprem, kasırga gibi durumlara karşı maksimum dayanımlı kılıyor. Yapıyı oluşturan duvar ve çatı karkasının tamamında vidalı sistem paslanmaz çelik konstrüksiyon sistemi kullanılıyor.

En iyi yalıtım, yüksek izolasyon

Karmod çelik evlerin ve prefabrik evlerin karkas panel aralarında yangın geciktirici özelliğe sahip taş yünü malzeme kullanılıyor. Taş yünü malzeme aynı zamanda yüksek ısı ve ses izolasyonu içeriyor. Yapının çatı ve duvar panelerinde kullanılan malzeme deprem açısından da son derece güvenli.

Estetik ve ergonomi Karmod çelik evde

Modern mimarinin verdiği geniş imkanlarla estetiğinin yansıtıldığı Karmod çelik ev ve prefabrik ev modelleri uzmanlarca hazırlanan detay çözümlü planlarıyla kullanımda ergonomi ve konfor sunuyor.

Demonte ürün, kolay nakliye

Demonte yapı özelliğinin sunduğu avantajla Panama projesi için üretilen 4 adet çelik ev iki adet 40 HC’lik deniz konteyneri

4 Adet Çelik Ev Panama'da Kurulumu Tamamlandı

Proje kapsamında üretilen 4 adet çelik ev kurulumu Panama'da tamamlandı. Çelik ev tek katlı ve çift katlı tipte iki ayrı planda projelendirildi. 3 adet tek katlı çelik ev 58 m2, 1 adet çift katlı çelik ev 107 m2 büyüklüğe sahip. Toplam 281 m2 büyüklükteki çelik yapılar iki adet 40 HC’lik deniz konteyneri ile Türkiye'den Panama'ya sevk edildi.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz