Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Dünya'nın En büyük Prefabrik Kenti | Irak

Karmod 21.07.2022
Dünya'nın En büyük Prefabrik Kenti | Irak

Irak Bağdat ve Kut Şehrinde Prefabrik Konut Projeleri Tamamladık

7 ayda 1884 konut Irak'ın Başkenti Bağdat ve Kut şehirlerinde 1884 adet konut ve 15.000 m² sosyal tesis yapılarını içeren projenin toplam 158.000 m² büyüklüğe sahip olup tek seferde tamamlanan Dünyanın en büyük prefabrik konut projesi oldu.

Karmod Başkent Bağdat’ta geçen yıldan beri yürüttüğü büyük konut projesini tamamladı. 1884 evden oluşan proje 7 ay sürdü.

Irak’ta savaş sonrası yeniden yapılanmada konut projelerinin yanı sıra sosyal tesislere de büyük ihtiyaç duyuluyor. Karmod uzun yıllara dayanan deneyimiyle bu projelerde aktif rol aldı. Yeni yapılanma da ihtiyaç duyulan ev ve sosyal tesislerden oluşan projeyi tamamladı.

Karmod'un Irak Başarısı Bağdat'da 1600 adet ve Irak Kut şehrinde de 284 adet prefabrik dubleks konutlar sevk edilip halk sahiplerine teslim edildi

Bağdat Valiliği tarafından organize edilen yeni yapılanmada Karmod’un üstlendiği projede 1884 konut yanı sıra 16148 m² sosyal tesis alanı bulunuyor. Sosyal tesis içerisinde, ilk ve ortaokul, çocuk yuvası, iş hanları, poliklinik, itfaiye istasyonu, ibadethane ve marketler bulunuyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz