Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Müstakil Prefabrik Ev İsteyenlere Düşük Maliyetli Çözümler

Karmod 10.11.2022

Şehir yaşamının ortaya çıkardığı iç içe yaşam zorunluluğu, gürültü ve trafik gibi sorunlar vatandaşta müstakil evlere olan yönelimi artırdı. Durum böyle olunca ortalama gelirini de hesap eden çok sayıda vatandaş ekonomik bütçelerle bu arzusunu gerçekleştirmek istiyor. Konuyla ilgili merak artınca müstakil prefabrik ev isteyenlere düşük maliyetli çözümleri sıralamak istedik.

Sıralamamızda 1+1 müstakil konuttan başlayarak 3+1 gibi alternatif modellere yer vermeye çalıştık. Böylece küçük ailelerden büyük nüfusa sahip ailelere kadar alternatifler getirmeyi hedefledik.  

Öncelikle içinde bulunduğumuz 2022 yılında konut fiyatlarında ciddi artışların yaşandığını vurgulamamız gerekiyor. Özellikle klasik betonarme gibi konut modelleriyle ev sahibi olmak çok yüksek maliyetlerle mümkün olabilmekte. Bu durum düşük birikime sahip bütçelerle vatandaşın müstakil ev sahibi olabilme hayalini ortadan kaldırmaktadır. Önerilerimizde betonarme maliyetlerindeki yüksek fiyatlar nedeniyle son yıllarda en çok tercih edilen prefabrik ev modelini öne çıkarmaya çalışacağız.

Prefabrik yapı sektöründe üretilen hazır evler model olarak çok geniş seçenek havuzuna sahip. Prefabrik evlerde 1+1 müstakil konuttan başlayarak 6+1 gibi modellere uzanan yeni tasarımlar bulunuyor. Ayrıca prefabrik evin yanı sıra, çelik ev ve çok ekonomik bütçeler için konteyner ev gibi modeller yer alıyor. Her yönüyle müstakil prefabrik ev isteyenlere düşük maliyetli çözümler için prefabrik yapı sektöründe oldukça çok seçenek var.

Bunlar arasında konteyner ev oturama hazır olarak üretilmesi büyük avantaj. Karmod konteyner ev modern tesislerde bant sisteminde üretiliyor. Duvar, çatı ile birlikte, kapı ve pencereleri, elektrik ve su tesisatları hazır şekilde sevke hazır hale geliyor.

Prefabrik ev modeli ise ön üretimli olarak yine Karmod modern tesislerinde imal ediliyor. Bunun konteyner evlerden tek farkı montaj kurulumunun kullanım yerinde yapılıyor olması. Prefabrik ev Karmod proje ofisinde ev uzmanlarınca tasarlanıyor. Duvardan çatıya, kapıdan pencereye, elektrik malzemelerinden su tesisat malzemelerine her şeyiyle montaja hazır hale getiriliyor. Kullanım yerine sevk edilen ev yine Karmod uzmanlarınca montajlanarak oturuma hazır hale getiriliyor. Konteyner ev aynı gün oturuma hazır hale gelirken prefabrik ev de 20 ila 30 gün içerisinde inşa süreci tamamlanabiliyor.

En Ekonomik Ev Modeli 1 + 1 Konteyner Ev

Müstakil prefabrik ev isteyenlere düşük maliyetli çözümler arasında en uygun fiyatlı konut modeli 1+1 Konteyner Ev. Modern tesislerde üretilen bu ev tam üretimli olarak sevk edilmektedir. Tam üretimliden kastımız sevk edildiği her yerde araçtan indirilir indirilmez oturuma hazır hale gelmesi. Konuta özel tasarlanmış sac panel kapıdan evin içerisine giriliyor. Oldukça şirin tasarıma sahip bu konteyner evde sağlı sollu iki ayrı oda bulunuyor. Odanın birinde mini mutfak alanı tasarımda yerini aldı. Orta kısımda ise duş ve WC ünitesi bulunuyor. Kabin içi lavabosu, duş teknesi, bataryası, muslukları, tuvalet ünitesiyle her şeyiyle montajlanmış ve kullanıma hazır. Bir ailenin kullanımına özel müstakil ev 21 m2 kullanım alanına sahip. Özel yalıtımlı çok az yer kaplayan duvarlarıyla konteyner ev iç mekanda en iyi ferah ortam hazırlıyor.

Müstakil prefabrik ev isteyenler için en düşük maliyetli çözüm oluşturan bu konteyner evin fiyatı 55.500 TL. Önerdiğimiz fiyat Ekim 2022 fiyatlarından esinlenilerek hazırlanmıştır. Fiyat içerisine sadece nakliye fiyatı dahil edilmemiştir. Nakliye maliyeti bu müstakil konutu satın almak istediğinizde kullanacağınız şehir veya köy adresine göre kolayca öğrenilebilmektedir.

1+1 Konteyner Ev fiyatlarında 55.500 TL gibi en düşük maliyete sahip olan bu evi biraz daha yakından tanıyalım. Yukarıda belirttiğimiz gibi evin fiyatına nakliye hariç her şey dahil. Bu güzel evin duvar ve çatı sistemi yüksek yalıtım performansıyla öne çıkan sandviç panel sisteme sahip. Panel kalınlığı duvarda 50 mm iken çatıda 125 mm ile alanında tek. Yalıtım üstünlüğüyle Karmod konteyner ev yüzde 60’a varan oranda enerji tasarrufu ile kazandırıyor. Sabit giderleri azaltıyor müstakil ev sahiplerine tasarrufun keyfini yaşatıyor. Müstakil konteyner evin pencerelerinde çift camlı pvc doğramalar kullanılıyor. Açılır kanat sistemindeki tam boy ispanyolet kilit sistemi ile tam kapama sağlanıyor. Böylece kanat açıklığından kaynaklanan içeri toz, yağmur ve ses girişi sonlandırılmıştır. Yalıtıma müstakil konteyner eve özel sac panel kapı özel katkı sağlamaktadır. Kapı duvarlarla birleşen pervaz sistemine tam oturarak kapanmakta ve içeri toz, yağmur ve ses girişine engel olmaktadır.

Konteyner evin WC alanında klozet ünite yerleştirilmiştir. Duş teknesi kalite belgeli üretimlerden seçilerek kullanılmıştır. Elektrik tesisat sistemi yapıya özel projeli olup tam yangın güvenliğine sahiptir. Elektrik bağlantısı yapı arkasındaki özel buattan ana şebekeye kolayca bağlanabilmektedir. Atık su tesisatı tuvalet arkasından konut dışına verilen borudan ana şebekeye bağlanabilmektedir. Sıhhi temiz su tesisatı da aynı şekilde evin arkasına çıkartılan borudan bağlantılanabilmektedir. Evin zeminine özel kalınlıkta PVC yer örtüsü serilmiştir. Tuvalet duvarlarında özel uygulamayla sızdırmazlık sağlanmıştır.

Müstakil Prefabrik Evde Düşük Maliyetli Çözüm Verandalı 1+1 Konteyner Ev

Karmod uzmanlığıyla modern tesislerde üretilen müstakil prefabrik ev isteyenler için hazırlanmış düşük maliyetli çözümlerden biri de verandalı 1+1 Konteyner Ev modeli. Bu ev modeli de bir önceki modelde olduğu gibi kullanıma hazır üretiliyor. Montaj gerektiren tek uygulama bu konut modelinin tasarımında içerisinde verandayı da barındıran ekstra çatı uygulamasının bulunması.

Verandalı 1+1 Konteyner Ev modelinin toplam kullanım alanı 35 m2 büyüklüğe sahip. Müstakil düşük maliyetli konut ihtiyaçlarında özellikle yazlıkçıların en çok tercih ettiği konut modelleri arasında yer alıyor. Ekonomik sınıftaki bu hazır ev tek araçla Türkiye’nin her yerine sevk edilebiliyor. Evin sevk edilebilmesi için köy veya yayla olması sorun teşkil etmiyor. Aracın gideceği yolun bulunması yeterli. Tek araca yüklenen bu ev ana ünite indirildikten sonra bölgede hazır edilen Karmod profesyonellerince veranda ve çatı montajı yapılarak teslim edilmektedir. Müstakil prefabrik ev isteyenlere düşük maliyetli çözüm sunulan 35 m2 konteyner evin fiyatı 84.500 TL’dir. Öneri fiyat Ekim 2022 rakamlarıyla verilmiş olup fabrika teslim fiyatıdır. Fiyata veranda montaj bedeli de dahildir.

Konteyner evlerde en konforlusu 42 m2 2+1 Konteyner Ev

Müstakil prefabrik ev almak istiyorum bana düşük maliyetli çözüm önerin ama en güzel ev olsun diyorsanız aradığınız işte bu ev. Karmod’un 1986 yılından bugüne uzmanlığıyla müşteri beklentilerini karşılamak için tasarlanan bu ev sizin için de en iyi tercih olacak. Özel tasarlanan bu ev 42 m2 büyüklükte ve 2+1 plana sahip. Salonu, mutfağı ve iki ayrı odasıyla birlikte hazır tuvalet ve duş ünitesiyle bu ev ortalama bir ailenin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya özel tasarlandı. 42 m2 konteyner evle müstakil prefabrik ev isteyenlere düşük maliyetli çözüm sunuluyor. Bu özel evin fabrika teslim fiyatı Ekim 2022 rayiçleriyle 124.000 TL. Nakliyenin dahil olmadığı bu fiyata Karmod uzmanlarınca yerinde kurulum montaj bedeli de dahil.

Tek tırla çatı dahil Türkiye’nin her bölgesine sevk edilebilen bu evin kullanım yerinde kurulum süresi ortalama 6 saat. Bir başka ifadeyle 42 m2 konteyner ev

Ekonomik Konut Modelleri Arasında 2+1 Prefabrik Ev

Konteyner evlerden sonra müstakil prefabrik ev isteyenlere düşük maliyetli çözüm önerilerimden biri de 2+1 konut modeli. 64 m2 büyüklükteki 2+1 prefabrik ev sınıfının en ekonomik modelleri arasında yer alıyor. Bu konut modeli ortalama gelir grubuna sahip müstakil ev hayali kuran herkes için en iyi çözüm sunuyor.

Karmod modern tesislerinde sipariş sonrası kısa sürede imal edilen 64 m2 ev tek araçla Türkiye’nin her iline sevk edilebiliyor. Aynı gün sahada hazır edilen profesyonel ekibimizle 2 gün gibi kısa bir sürede kaba montajı tamamlanıyor. Kaba montaj kapsamında müşterilerimiz tarafından hazır edilen zemin betonu üzerine duvarlar, çatı sistemi, çatı arası yalıtım uygulamaları, kapı ve pencereler, elektrik ve su tesisatlarının yapılması gibi uygulamalar yer alıyor. Bunun dışında evin zemin şapı ve ıslak zemin fayans uygulamaları yapıldıktan sonra yine Karmod uzman boya ekibi evinize geliyor. İç ve dış boyasını ortalama 2 günde tamamlayan ekibimiz yeni evinize oturuma hazır halde teslim ediyor.

2+1 prefabrik evin fiyatı fabrika teslimi ve montaj dahil olarak Ekim 2022 rayiçlerine göre 165.500 TL civarıdır. Bu fiyat standart öneri fiyatı olup satış ofislerimizden detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ortalama bir aile için düşük maliyetli müstakil konut çözümü olarak 82 m2 ev

Bu kategoride müstakil prefabrik ev isteyenlere düşük maliyetli çözümleri arasında 82 m2 2+1 modeli geliyor. Estetik verandalı tasarımı ve iç ferah ortamıyla bu ev müstakil konut beklentilerinde en iyiler arasında. 82 m2 evin standart modelde Ekim 2022 fiyatlarıyla 205.000 TL olarak önerilmektedir.

Düşük Maliyetli Ev Çözümü Için 100 M2 Prefabrik Ev

Müstakil prefabrik ev isteyenlere düşük maliyetli çözümler arasında her birine Karmod uzmanlığının yansıdığı çok sayıda yenilikçi model bulunuyor. Uzun ömürlü, güvenli ve yenilikçi modeller arasında düşük maliyetli 100 m2 3+1 modeli de bu evlerden biri. Saha kurulumu hazır zemin üzerine sadece 3 günde tamamlanabiliyor. İç ve dış boya işçiliğine kadar Karmod uzmanlarınca hazırlanan bu prefabrik evin Ekim 2022 fiyatı fabrika teslimi 252.000 TL olarak gerçekleşmektedir.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız